Danmark Automotive >> Biler >> biler >> Content

Alonso Ure Hurtigste omgang Time In canadiske Grand Prix Tests

To gang forsvarende mester og sidste års vinder af det canadiske Grand Prix Fernando Alonso sendte et klart budskab til hans konkurrence, når han satte den hurtigste omgangstid i begge træningssessioner for den canadiske Grand Prix. Den sjette løb i 2007 Formula One sæsonen, vil det blive afholdt på Circuit Gilles Villneuve i Montreal, Canada. Under den første session, tog Alonso den hurtigste omgang over hans holdkammerat Lewis Hamilton. Efter de to McLaren chauffører, indspillet de to Ferrari chauffører tredje og fjerde hurtigste omgange i morgen praksis session. I løbet af eftermiddagen session, selvom det ser ud som om de to McLaren kørere vil indspille to hurtigste omgangstider, men Felipe Massa forkælet partiet for dem. Sent på eftermiddagen, Massa indspillet en omgangstid på 1:17.090 bestialsk Hamiltons omgangstid. Dette skubbede den unge britiske chauffør til den tredje plads, mens Massa holdkammerat Kimi Raikkonen blev skubbet tilbage til fjerde. BMW Sauber Nick Heidfeld i hans F1.07 med BMW Performance chips indspillet den femte hurtigste omgangstid i løbet af eftermiddagen session. Selvom Alonso måske har indspillet de hurtigste omgangstider på både praksis session, han ikke tror, ​​at de kan dominere det næste løb såvel som de gjorde i Monaco Grand Prix. På de nævnte race, tog Alonso sejren, mens Hamilton sluttede på andenpladsen. "En god start på vores weekend på en udfordrende kredsløb," siger den spanske chauffør. "I første session, vi begrænset vores kører en smule, da banen var meget beskidt og kun brugt et sæt dæk, men stadig dukket hurtigst. Den anden session blev brugt på dæk evaluering og ser også på bremserne, og vi har gjort nogle gode fremskridt. "" Jeg tror ikke, vi vil dominere ligesom vi gjorde ved det sidste løb i Monaco og baneforhold betyder her, at det er meget svært at vurdere, hvor vores konkurrence er, men så langt så godt, "tilføjede den forsvarende champion.Meanwhile, Hamilton, den yngste Formula One driver føre førerens mesterskabet, er i øjeblikket bundet med Alonso i den liga. Han tilsyneladende tilfreds med hvordan han optrådte på kredsløbet. "I dag var første gang, jeg havde lejlighed til at køre på Montreal kredsløb, og jeg nød virkelig mig selv," siger Hamilton. "Vi havde gjort et stort arbejde tilbage i England med vores simulation program, og også jeg har set et par af de seneste løb her, men du kan ikke slå den ægte vare," tilføjede han yderligere. "Vi har arbejdet på set-up, trætte evaluering og også kigge på bremserne, da dette kredsløb er notorisk hårdt på bremserne. Der var ingen problemer, og det ser ud som om vi er i god form, "siger den unge Formula One driver.McLaren øjeblikket fører andre hold i konstruktørernes mesterskab med 76 point til deres kredit. Det andet hold på stående er Ferrari med 56 points. Nummer tre på stående er BMW Sauber med 30 point. Historien er på Ferraris side, da holdet har vundet 11 løb på den canadiske Grand Prix, og det er de mest antallet af sejre ved et hold i Formula One historie
Af:. Anthony fontanelle