11-14

Med udviklingen af ​​samfundet, bilen har været i vores daglige liv er meget almindelig, men vi nyder bilen til at bringe os praktisk på samme tid, vil der være en række spørgsmål, når de køber en bil produceret i dag små serier af større reparation garage er omkring det fulde beløb til at købe en bil eller bilen forud for løn indhold simpel introduktion, jeg håber du kan hjælpe til små partnere.

Forud for at købe en bil eller bil til at betale: hvordan bilsyn

1, den nye bils visuel inspektion anbefales udendørs. Her skal vi fokusere på inspektion af maling og metalplader.

2, registreres malingen og arket medlem metal, er dette den anbefalede vinkel langs afsløring lys, ingen farve og en ny bil til plademetals fladt uden en fordybning. Vær opmærksom på bilens detaljer under den visuelle inspektion, som f.eks. Taget og den nedre tærskel.

3. Efter at køretøjets maling og plademetal er testet, testes dæk og hjul. For at detektere begyndelsen af ​​dæk, fælge og der er således ingen skader på den sidste kontrol trætte model, hvad enten de samme specifikationer, undtagen som godskøretøjer parkeret udenfor i lang tid, bremseskive overflade, er der ofte et lag af rust, som er et normalt fænomen, en ny bil for nogle Tid, vil roden på bremseskiven overflade naturligvis forsvinde.

4, ud over detektionen af ​​bilens udvendige dele med eller uden løft, tætningsstrimler mv. er pæne. For eksempel skal vejrstrimlen omkring soltaget overvåge om forseglingen er kompatibel og flad.

bil eller bil til at betale på forhånd: at detektere en bilmotor

høj omgivelsestemperatur, motor tilbøjelige til overophedning. At forbedre påvisningen af ​​et motorens kølesystem, vedligeholdelse, rettidig fjernelse af vandtanke, vandkappe og radiatoren skala debris indlejret chip; detektoren omhyggeligt termostat, vandpumpe, ventilator ydeevne, beskadigelse, der skal repareres, mens Vær opmærksom på at justere spændingsbåndets spænding, og følg kølevandet i tide.

bil eller bil til at betale på forhånd: opdage motorolie

motorolie til smøring, cool, sæl Vent til funktionen. Pre-test motorolie bør parkere deres bil på en flad overflade, og præ-teste bilen i stå i mere end 10 minutter, mens natten over bil efter bil og derefter også første afsløring varmen var korrekte.

fastlægges, om motorolie forringelse ved hjælp af et stykke hvidt papir, blev renligheden af ​​motorens oliedråber observeret i ovenstående, hvis metalurenhederne, og har en stikkende lugt dim farve og andre betingelser, ændringen beskrevet med henvisning til .

påvisning af mængden af ​​motorolie niveau, først tørre målepinden og sæt det i igen, tilslut enden for nøjagtigt måle mængden af ​​olie. De fleste af dem har skalaindikationer i slutningen af ​​dipsticket med henholdsvis øvre og nedre grænser, som er normale mellem dem.

Ud over vinduerne, tag tætningsliste, en dør tætningsliste spejl på forbindelsen kan nemt blive overset, at være mere opmærksomme på påvisning. Xiao Bian Xiao Bian reparation garage kort indholdet af den tidligere bil eller købe en bil først betale en kort introduktion til indholdet ved at være slut her, jeg håber du kan hjælpe til små venner! Mere viden, vær opmærksom på bil reparation Xiaobian!
bil priori viden til at købe en bil eller bil til at betale