11-20 motor fejl lys, problemet er ikke nødvendigvis den motor, den motorfejl lys kan skyldes problemer med katalysatorer. “Hovedpine medicin hoved,” vi se meget af en kvaksalver, så motoren fiasko lys, er det sandsynligt, fordi tre-vejs katalysator, som også er uafhængig af kørte kilometer og alder af køretøjet. Nej, den faktiske sag er her. 25.000 kilometer køre en Mercedes R350, fremgik det af undersøgelsen, at motoren er resultatet af tre yuan lys opstrøms ilt sensor sod er blokeret, ude af stand til at fortsætte med overvågningsdata. Selvom dette køretøj kan rejse, men ikke den mest passende forhold af olie, gas-forholdet, kun i overensstemmelse med standardindstillingerne brænde, det vil påvirke den dynamiske ydeevne og brændstofforbrug, udstødning selvfølgelig manglende overholdelse. Nysgerrige, så denne bil til at transportere gæster som erhvervskøretøjer, næsten alle i trafikprop, bilen situ m.fl., og andre lav hastighed kører, motoren er altid i staten ufuldstændig forbrænding, er sod dannet i ilt sensor og terpolymerer. Over tid er iltføleren og ternær forgiftningsfejl, ternær blokering og andre fejl. Det er virkelig ikke billigt at ændre en. Er der nogen anden måde? Ja, det er det virkelig. Rengøring katalysatorer Nogle siger tre yuan kan vaske, men også sagde ikke vaske, i virkeligheden, er der ingen fast svar på dette kan kun være baseret på den konkrete sag, at både gode og dårlige nyheder høre først? Lad os tale om ondt først. Dårlig luft, højt svovlindhold brændselsolie, langsigtet lav hastighed, afgangsgassen indeholdende en stor mængde af skadelige stoffer, der produceres ved ufuldstændig forbrænding, og danner en metalkolloid indskud, carboniseringstemperaturen af ​​disse materialer vil i tre millioner bistade, forårsager TWC Blokering, der påvirker køreoplevelse og brændstofforbrug, skal udstødningen også overstige standarden. Denne alvorlige situation, kun erstatte, men behøver ikke at være alt for nervøs, fordi der ofte kun optrådt i mere end 10 år, eller hundredtusindvis af bil kilometertal. I et andet tilfælde er katalysen dårlig på grund af svækkelsen af ​​de indre elementer, det vil sige jargonen siger “ternær forgiftning.” Denne situation ændres: rengøringsmidlet så del i forbrændingen, forbrændingsafgangsgassen efter en stor mængde af aktivt oxygen-ioner, også bygget i det indre miljø med høj temperatur og stærke oxiderende udstødning tre millioner, restaureret aktivitet. Samlet set tre-vejs katalysator skyld, det lyder kompliceret og skadeligt, men behøver ikke at understrege, computeren registrerer real-time status på deres arbejde, er der ingen alarm problemfri vedligeholdelse, er det heller ikke behøver at blive vasket hver for sig. Motorens fejllys er tændt