11-13

Med udviklingen af ​​samfundet, har bilen været i vores daglige liv er meget almindelig, men vi nyder bilen til at bringe os praktisk, men der vil være en række Spørgsmål opstår, dagens bil reparation er hovedsagelig en kort introduktion til indholdet af den manuelle fart cruise, håber at hjælpe venner.

hvor mild

Manuel transmission fartpilot: vidensindhold kort introduktion

fartpilot funktion er: 15 filer kan alle være mennesker, der ikke giver i olie I situationen leveres computeren med olie for at opnå automatisk kørsel. Imidlertid er hastigheden af ​​denne kørsel meget langsom, og det øjeblikkelige brændstofforbrug er ekstremt lavt. Den øjeblikkelige indikator for brændstofforbrug er meget vigtigt, fordi det samlede brændstofforbrug og det gennemsnitlige brændstofforbrug er afhængige af niveauet.
hvordan

manuel gearkasse med cruise control, således at den første presse på rattet cruise on /off, der er den rigtige ovale, dashboard lys krydstogt ;? hastighed med tilføjelse til accelerationen, rattet i højre Knappen, der kan ringes op og ned, er slået ned, det indstillede lys på instrumentbrættet er tændt, og indstillingen er fuldført. Men den manuelle filtur cruise har en lille færdighed, for at maksimere brugen af ​​high-end cruise, lav hastighed brændstoføkonomi.

Samtidig spørger nogle netizens konstant om reparation af små serier, om manuel transmission kan installeres på et fast hastighedskrydstogt. Svaret til bilreparationen er bekræftende, men det skal være baseret på sin egen model. I denne æra med hurtig olieprisstigning er brændstoføkonomien trods alt det ultimative mål. Hvis du ikke kan installere cruise brændstoføkonomiske, let at bringe, så hvorfor gider så? Så når du installerer fartpiloten skal være helt klar over deres bil brændstofforbrug samt den grundlæggende struktur, gør ikke nyttigt arbejde.

hvor mild

Manuel transmission fartpilot: indhold kort introduktion

1. hastighed på 2700-2900 viden, den grundlæggende brændende helt færdig, det er relativt helt Brændstofbesparende (den store hældning er ikke tilfældet). Fra motorens brændstofbesparende kurve kan det også ses, at den mest brændstofeffektive er også området. Selvom 3000-3100 (se nedenfor, selvom 2,0 motor, forbruget kurven 1.6 anslået brændstof er også i fase) kan være mere fuldstændig forbrænding end dette interval, men hastigheden er for høj, er luftmodstanden også koste en masse at overvinde benzin. Derfor er manuel, meget brændstofeffektiv, 2800 omdr./min. I 4 gear og 2300 omdr./min. I 5 gear, alt i området 60-80. . Det er også en forholdsvis god vejtilstand i byen og det økonomiske hastighedsområde. . Mellem 4-7L /100km. På grund af op og ned ad bakke er forandringen stor. En flad vej eller en let skråning skal svømme mellem 4,5 og 5,5.

2. Hurtig frigivelse og konstant hastighedsgendannelse er den samme nøgle. Jeg har gange mindre tilbøjelige til at bruge, skal du trykke på en gang, fordi pressen ikke gjorde det, i henhold til resultaterne af de to, at resultaterne ikke hastigheden ned, bruge bremserne til at frigive den endelige. Pas på med dette, især mundens hastighed. Vær ikke for hurtig.

3. Brug i urban fortov. I de overfyldte vejkøretøjer med flere køretøjer er der ingen måde at bruge den på. Selv om det virker, er det meget besværligt. . I en forholdsvis god vejtilstand kan din højre fod løftes fra tid til anden.

4. I cruise control-tilstand er det meget bekvemt at finjustere stigningen og reducere hastigheden. Det er nemt at opnå ved at trykke på fasetasten. Hvert tryk på knappen accelererer ca. 2-3 km i timen. Dette er mere præcist end den fine justering af dine egne fødder, og det er også brændstofeffektivt. Når du bruger cruise speed-omskifteren til at styre bilen, er det nødvendigt at have forskuddet og forudgående vurdering af mulige forhold, acceleration og retardation på forhånd, og bremsen kan opnås, når hastigheden ikke er indstillet. Ved hjælp af plus- og minusknapperne på håndtaget er hastighedsforøgelsen overbelastning eller deceleration undgåelse tilstand foran gashåndtaget.

5. på ned ad bakke med sådan. Det er bedst at annullere cruise control-funktionen, når du går op ad bakke. Fordi den faste hastighed for op ad bakke er ikke nødvendigvis brændstofeffektiv. Tog den ulejlighed, jeg har midlerne, ikke for tilbøjelig hældning, så at accelerere til omkring 3000 rpm, med inerti forude. Fra det forrige punkt, tryk på knappen (-). Når det kommer til toppen, er det næsten reduceret til 2000 eller derover. Olien stiger ikke for meget. Men er det for mange problemer, hvor er det sjovt at køre? Ned ad bakke, ubrugelig, alt sammen ikke tilsluttet, let olie, nok til at nå høj hastighed, jeg er bange for, at hastigheden er for hurtig.

Ovenstående er hele indholdet af, hvordan man manuelt krydser cruisens hastighed til den lille ledsager. Efter at have læst den korte introduktion af indholdet af bilreparationen, har vennerne en grundlæggende forståelse af den manuelle fartkrydstogt? Heldigvis er dagens bilreparation en kort introduktion til indholdet for at vide mere. Consult, lad os være opmærksom på bil reparation Xiaobian.

Manuel cruise control fartpilot cruise control