04-21

biler vises efter et stykke tid rattet ikke er korrekt, og et sådant tilfælde dæktrykket, dækslid, slid på komponenterne i chassiset, vil hjulsporing har en vis sammenhæng, kan du måle lufttrykket på begge sider, når begge sider af dæktryk uoverensstemmelser, vil køretøjet rejse til den side af lavere tryk.

Hvis de to forreste slidbanen slid er inkonsekvent, vil det også føre til et køretøj rat fejl føre til afvigelse.

Hvis dækket ikke har nogen problemer, brugen af ​​de forskellige komponenter kontrollere chassis, vil hjulet positioneringsværdier føre til ændring af rattet ikke løse problemet, efter en periode, der kan forekomme en uafgjort stang Forskydning til den ene side resulterer i et forkert ratt.

justering slips stang foran trækstangen, hvis rattet til venstre, til venstre hjul sat ud en aflang trækstang, inde i højre hjul forkortet, hvis rattet er modsat-højre.

i bagsiden af ​​stemmelighed stang, hvis rattet til venstre, det venstre hjul trækstænger sat ud forkortet, dybt inde i højre hjul, hvis rattet er modsat-højre.

Hvis justering trækstangen er stadig ikke løst, en positiv ramte rattet kan ikke bevæge sig i fremtiden, med værktøjet fjernet hjulet, og derefter justere deres rat position og stram derefter skruerne som et rat Bilen justeres normalt, før du forlader fabrikken. Rattet er generelt ikke forspændt i retning af rattet. (Hvis der er airbag, skal du være forsigtig, når du fjerner den, må du ikke berøre airbagens dele.)
Rattet er ikke korrekt Rattindstilling