11-13

små partnere, i dag lille reparation til den lille indhold partnere korte bremsesystem vedligeholdelse Zuosa? Bil til os Det kan kun være et rejseværktøj, der fører os fra punkt A til punkt B. Daglig rejse bliver meget bekvemt, men bilsikkerhedsspørgsmål overses ofte af mange mennesker. Bremsernes ydeevne kan direkte påvirke vores sikkerhed, og vedligeholdelsen af ​​bremsesystemet bliver meget vigtigt. . Det er nødvendigt at kortlægge vedligeholdelsen af ​​bremsesystemet til tålmodigheden af ​​de små bilreparationer.

Bemærk også, at bremseskive bremsesystem vedligeholdelse rutinemæssig vedligeholdelse er nødvendig for at gøre

bremser tab vil gøre?

Det er her, naturlig årsag, sammenlignet med de bremseklodser, bremseskiver tab af bremseklodser er meget langsommere end, vil de fleste bil butik tekniker instruere ændre bremseklodser og bremsevæske.

Men efter nogle bremser, så den bageste med kilometertal (med henvisning, billeder, undersøgelse) vil der blive slid, bremser eller bremseskive overflade ujævn tykkelse op til standarden, langvarigt forhold alvorligt ned Bremseevne.

bilvask vil skade bremserne?

Hvordan kan en bilvask skade bremseskiven mest, som et hårdt materiale som en bremseskive?

I virkeligheden, i vores daglige brug i at gøre bremse, bremseskiver decelerere bilen på grund af friktion genereret en masse varme, vil temperaturen være høj.

Og denne gang junior partner vælger at gå til skønhedssalon bilvask, har bremseskiver ikke haft tid til at køle, er iskoldt vand sprøjtes på bremserne.

Når stål bremser, men ikke en naturlig køling vand til hurtig afkøling, termisk udvidelse og sammentrækning af stål bremser vil have forvrængning, vil der være en alvorlig splittelse.

Efter bremseskiven deformation og derefter kørte bilen, når bremserne vil naturligvis rysten, selv bremsen afvigelse situation!

høj grad af deformation er ikke muligt at genoprette balancen i bremserne ved hjælp af skiver, men hvis bremserne, når en høj grad af deformation, er det nødvendigt at få en ny bremseskiver op.

Når du vasker en bil i en bilskønhedssalon, anbefales det først at afkøle bilen og afkøle den og derefter udføre bilvask.

bremsesystem vedligeholdelse hvad nytter det? Der er bremser for at forhindre lyd

konkurrencedygtigt niveau af bremseklodser til langsigtet grænse høj temperatur gør situationen, fordi forskellige materialer med forskellige opskrifter og gøre situationen, så der hvæsende er normalt.

Men de fleste civile biler har akavede bremser, der skal høres.

Det er muligt, at spørgsmål bremseklodser, der er nogle små partner til at se en bils bremser er konkurrencedygtigt niveau, de tror vil være bedre end de fleste civile bremser, der vidste, at bremserne på de fattige Samtidig er der en lyd!

konkurrencedygtigt niveau af bremser arbejdstemperatur er relativt høj, for at nå en bestemt temperatur til at fungere ordentligt arbejder bremser, er det ikke egnet til civil brug, de fleste civile bremser så længe normal er den normale driftstemperatur kan opretholdes Normal bremseeffekt.

Den anden er bremseskiverne overdreven slid, bremseskive overflade ujævn depression, som kan være skjult fremmedlegemer bremseklodser bremseklods materiale eller tvivl, og føre til langsigtet vedligeholdelse af snavset.

Den lille partner skal være opmærksom på at rengøre bremseklodser og bremseskiver, reducere fremmedlegemer ind i bremsesystemet, og skift de kvalificerede bremseklodser.

Nå, dagens bil reparation lille ledsager indhold kort introduktion af bremsesystemet vedligeholdelse at gøre bremsesystemet vedligeholdelse er nødvendigt, så meget, jeg ved ikke at lytte til bil reparation Xiaobians indhold er en kort introduktion til de små partnere, der ved mere om bremsesystemvedligeholdelse og hvad skal man være opmærksom på? Jeg håber, at den korte introduktion af indholdet af bilreparationen kan hjælpe vennerne. Hvis du vil vide mere viden, så vær opmærksom på bil reparation Xiaobian, reparér bil Xiaobian her venter på dig!

Vedligeholdelse af bremsesystem Er vedligeholdelse af bremsesystemet nødvendigt?