08-24 Bremsepedalen bruges til deceleration og parkering. Tryk på bremserne på bremserne er effektive, og bremserne er lyse.

Normal kørsel, brug mindre bremse til at styre hastigheden. Overdreven bremsning vil øge brændstofforbruget og vil ikke forlænge dækets og andre dele. Den følgende lille serie introducerer den rigtige metode til at køre bremserne.

1. korrekte pedal position

er placeret i højre forfod centrale bremsepedalen, er pedalen frigivet eller deprimeret. Se pedal må ikke

2. Fremgangsmåden til at træde på bremsepedalen af ​​bremsepedalen væsentlige må være refleksivt drift hurtigt. Før kørsel på en flad vej, parkeringsplads, profetisk drosle rettidig løftet, skift til neutral, brugen af ​​dækket rullende friktion og luftmodstand at overvinde inertien af ​​bil, bremsepedalen således at lyset kombineret bil parkeret i den forudbestemte position .

på sne, mudder og andre glatte road kørsel, for at trække blokerende virkning af den primære kontrol af motorens omdrejningstal, som tilfældet forsigtigt træde på bremsepedalen, bør du ikke bruge nødbremsen, for at forhindre lateral glidning af hjulet Og bilen “cross”.
3. Under andre omstændigheder kan brugen af ​​teknikker motorkøretøj bremsepedalen under kørsel, afhængigt af forskellige omstændigheder, at træffe en anden bremsning metode. Når

(1) tryk på bremsepedalen hjælp

stadig er for høj hastighed, når drøvleventilen lift, kan reducere lysets hastighed ikke træde på bremsepedalen af ​​køretøjet i tilfælde af en ABS glatte veje, i Hvis koblingen ikke er afbrudt, skal du forsigtigt bremse pedalen og derefter slippe pedalen i tide. Gentagne gange gentages køretøjets hastighed. Punktbremsen forhindrer retningen i at blive ude af kontrol, fordi hjulet er låst.

(2) I tilfælde af et køretøj uden en ABS kortere bremselængde, bremsen skal anvendes periodisk
bilen er i bevægelse, vejen forude er stødt på kryds eller Intermitterende bremsning bør anvendes, når der er forhindringer mv. Korrekt betjeningsmetode: Bremsekraften skal være passende, ikke for stærk. Hvis du hører lyden af ​​bremsedækket, betyder det, at bremsekraften er for stor, du bør afslappe bremsepedalen i moderation. Tryk hurtigt på bremsepedalen, og når du træder på pedalfri slaglængde 1/2 ~ 3/4, vender du hurtigt tilbage til 1/4 takt.

Tryk ned og tryk bremsepedalen 2 til 3 gange på så kort, hurtig og kort tid, og brug koblingen til bilen stopper. Når

brug af motorbremsning bremse

på den næste stejle skråning (3) brug af motor bremsning bil biler næste stejle at forhindre Zhidongshiling holder reservoir Der er nok gas i cylinderen til at bremse, og motoren skal bremses.
driftsmetoder: gaspedalen til at slappe af, men ikke afbryde kobling, transmission gear er ikke slukket, er motoren ikke gå i stå, den motordrift stole retraktor hindring, hvilket reducerer bilens hastighed til at tvinge, at opnå formålet med bremsning. Jo stejlere skråningen, jo lavere gearet er.

(4) Når bilen er stejl, er det strengt forbudt at glide i neutral position.

Fordi når du går ned ad bakke, bremsekraften er utilstrækkelig til at overvinde den enorme undershoot inertielle kraft, Friløb let at fremskynde ud af kontrol og ulykker.
bremser bremser metode til at trække den rigtige måde, hvordan at ramme bremserne