10-17

Bilen er en lille hjælper i livet, hjælper os med at rejse for at hjælpe os med at gøre vores tid lettere. For den nuværende by, uanset hvor det kommer til at fungere, er tiden faktisk et problem. Så den bedste løsning er bilen! Så, kender de små venner af bilen bilen? I dag vil bilfabrikanten Xiaobian introducere indholdet af de små partnere for at forklare, hvordan man rydder passagertørens afløbshul.

hvordan at rydde drænhuller Qashqai bil: Løsning

Hvis den akkumulerede i afløbet udledning, hvis dårlig dræning er et fremmedlegeme i vejen, med rettidig oprydning vand. Hvis stikkontakten er blokeret, og den reserverede længde er moderat, skal du afskære det blokerede slangehoved.

hvordan at rydde drænhuller Qashqai bil: Sørg for drænhuller forblive åben

dør

dør drænhuller i bunden af ​​døre, vil dørtætninger blive dækket, selv om Øjnene kan ikke ses, men du kan finde dem ved at røre dem. Efter at regnvandet kommer ind i dørens indre langs vinduesgabet, vil det strømme ud fra dørens afløbshul. Men hvis vinduet faldt i sprækkerne af lignende kort, efter affald såsom blade kan tilslutte drænhul, vand vil akkumulere for meget skade på vinduet løftemotor.

soltag

ovenlys er intet lækager genstand, i virkeligheden, de fire hjørner af ovenlyset er alle har en drænhuller hver tilslutning af en ydre slange krop passage, taget er fuldt Åbn den, og du finder den. Skylight utætheder i de fleste tilfælde alt sammen på grund af blokerede drænhuller, blade, tyggegummi, fugleklatter osv er alle tilbøjelige til at være den skyldige, hvis kun åbning tilstoppet, kan du rydde op i deres egen, hvis skidtet er kommet ind i slangen, er det bedst Find fagfolk til at rydde.

Aircondition

Aircondition afløbshul er normalt placeret under bilen eller foran Vice, klimaanlægget tændt, observere, hvor det ville dryppe fra uden for køretøjet, hvor klimaanlægget er placeringen af ​​drænhuller. Når den finder uidentificeret stedfortræder kørte sal på vandet, sandsynligvis forårsaget af en blokeret drænhul reflow, kan du bruge fin tråd skraber.

motor

skæringspunktet mellem forruden og bagkanten af ​​motorrummet er en motor afløbshullet position, hvor det er nemt at være dækket med en stor mængde slam eller blade, er relativt let at finde, At se, at det er rettidigt at rydde op.

kuffert

bagagerum drænhuller er ikke almindeligt anvendt, mest placeret i nærheden af ​​reservehjulet, undtagen når køretøjet oversvømmelsesskader denne ekstreme situation, at udføre deres funktioner kun med kuffert drænhuller . Det er værd at bemærke, at nogle producenter aktivt forsegler bagagehullet på bagagerummet, inden de forlader fabrikken og åbner det, når de bruges.

påfyldningsåbningen

under tankdækslet har et drænhul, fordi brændstoftanken og forsegling er ikke så stramt at forestille, i færd med at trække pistolen indsættes i olien gun, uundgåeligt Der er olieudslip, så det kan også være en olieafledning. Herudover kan dræningshullet undgå vandopsamling, hvilket forhindrer vinterens frysning og forårsager, at tankdækslet ikke åbnes.

Sådan rydder du bilens afløbshul: Har du renset de 6 afløbshuller?

Når afløbshullet blokeret, bilen vil blive utæt, nedsivning fænomen, der spænder fra skade på indvendige paneler, vil resultere i tunge maskinkomponenter og kredsløb motorskade. Derfor vil jeg i dag introducere placeringen af ​​bilens afløbshul og de daglige rengøringsevner til indholdet af de små partnere, i håb om at tiltrække ejernes opmærksomhed.

soltag afløb på de fire hjørner har hver et skylight, soltag åbent nemt kunne se, er der fire huller hver, alle forbundet til en slange, der er gået til bilen For og bag. Hvis de fire hjørner af de blokerede drænhuller, vand ikke kan gennemføres afladet, vil det trænge ind, værste fald vandstrømmen langs taget af bilens soltag motor, soltag motor når brugen elektricitet tendens til at forårsage en kortslutning brændt.

oprydning teknikker: ovenlyset vil blokere de drænhuller i den oprindelige indgang til dræning hul, åbne soltaget kan se, det er en forholdsvis god tid til at rydde op, rense deres egne på den. Kan komme ind i afløbsslangen efter lang tid, gåture langs afløbsslangen til indersiden, denne gang ikke så godt og klart, er det bedst at gå 4S butik, skraber af en professionel kok.

nacellen drænhul i bagsiden af ​​motorrummet, forruden langs klimaanlæg luftindtag. Fordi motorrummet har mange komponenter og mindre rengøring, er dræningshullerne alle designet til at være brede og nemme at komme ind. Fordi det er fra air conditioning luftindtag meget tæt, i den kvælende kabinen bakterierne kan nemt oprette og påvirker luftkvaliteten gennem bilens luftfilter indsats, men også langs fjorden strømme ind i bilen klimaanlæg, der fører til alvorlige vand gulv.

Rengøringstips: Skru det øverste dæksel af, hvilket er lidt mere kompliceret.

Døråbningshullerne er placeret i nederste del af dørpanelet, og der er 1-2. De fleste af afløbshullerne under dørpanelet tømmes ikke af slangen, og regnvandet strømmer direkte gennem det rustbeskyttede dørpanel. På grund af deres lavere position drænhuller, lang køretur i de mudrede køretøjer, kan dræning hul nemt forsegles mudder, ejeren skal være opmærksom på at kontrollere, når døren er blokeret drænhuller, vand forbliver i vinduet løfteren i dørpaneler, lyd Og den centrale kontrol dørlås bringer skade.

rengøringsteknikker: være særligt opmærksomme på døren drænhuller og andre hårde genstande tilgængelig tråd klare, rene gummimembranen skjult i afløbshullet, for ikke at beskadige tætningslisten er modtaget.

Åbn tankdækslet, og se afløbshullet inde i tankdækslet. Tankdæksel forsegling er ikke streng, som er inde i fordybningen, så udformningen af ​​et drænhul, fordi køretøjet anvendes udendørs, sand og lignende vil således dække brændstoftanken gennem spalten, akkumuleret omkring brændstofdækslet. Hvis afløbshullet er blokeret, kan det antages, at tanken er beskadiget på grund af bilvask eller regn.

Rengøringstips: Du kan bruge en højtryksluftpistol til at blæse et slag eller bruge et hårdt genstand som ledning til at rydde.

Airconditionafløbshullet er placeret under chassiset, og der er forskelle mellem de forskellige modeller for den nøjagtige placering. Bilindustrien klimaanlæg kondensvand rør i køleprocessen og kondensvand netop i bunden af ​​kabinettet, regntiden gennem sedimentet, vil vandet føre til samme bundproppen hullet, og konsekvenserne vil blive blokeret drænhul med kabinen da vandet strømmer tilbage Ind i bilen, der forårsager vand at akkumulere på gulvet.

Rengøringsevner: Boringen med en tynd wire kan udføres under chassiset, og mudderarbejdet er enklere.

bagagerum reservehjul ved en nedre del af kroppen alt, alt for høj eller køretøjet vade vandet vil strømme ned i det indre af vognkassen i denne position efter nedsivning spaltelampe. På grund af den lave effektivitet og regnvand afløbshul hvorved køretøjet anti hældt stor sandsynlighed vil dræne fleste producenter til lukning, skru eller omgået at bruge.

Efter at have læst indholdet i bilreparationen Xiaobian, har vennerne en vis forståelse for, hvordan man fjerner passagertørens afløbshul. Så de små venner kan lide det eller ej, og indholdskunsten anbefales af de små redaktører i dag! Bil reparation Xiaobian mener, at disse indhold viden partnere skal vide godt, det er alt nyttigt for os. Så håber jeg, at indførelsen af ​​bilreparationsserien kan hjælpe vennerne.