(Foto: Ferrari) (Foto: Ferrari)
At smadre en Ferrari Enzo, svarer lidt til at lave hærværk på Operaen i Sydney eller graffiti på et maleri af Andy Warhol – det er bare ikke okay. For med kun 400 biler produceret er hver enkelt bil et kunstværk. Alligevel er det sket, at en ulykkelig sjæl i Sydkorea har udnyttet for mange af de i alt 660 hk og smadret den specielle Ferrari.

=?UTF-8?B?RmVycmFyaS12aWRlbyB0aWwgYXJ0aWtlbA==?= Biler – 7. maj 2015 Rød front – på bane med de allerhurtigste Ferrarier

Detaljerne er sparsomme, men ulykken er formentlig sket i Seonbuk-dong, et område af hovedstaden Seoul i Sydkorea. Her mistede en unavngiven person herredømmet over den italienske hingst, som så er spundet ud og op over et fortorv og ind i en lygtepæl, som bilen ser ud til at forsøge at sluge.
(Foto: GTSpirit.com) (Foto: GTSpirit.com)
Centermotor held
En Ferrari Enzo kan godt være ret giftig, og når den først begynder at rotere, fordi dækkene har mistet grebet, går det stærkt. Enzo er nemlig en rigtig supersportsvogn, og så nogle har selvfølgelig centermotor. Det er godt for balancen, men når de snurrer rundt, er de svære at redde igen. Eneste fordel i denne situation er dog, at motoren ligger beskyttet bag kabinen, og er derfor ikke blevet skadet ved sammenstødet.
(Foto: Ferrari) (Foto: Ferrari)
Men det er nu nok alligevel en ganske kostelig affære af fikse det ødelagte kulfiber, som Enzo er bygget op af.

Se også: Kvinde drukner Mercedes, men slipper selv tørskoet

Bilen blev kun produceret mellem 2002 og 2004, og hver bil tog 21 dage at bygge i hånden. Motoren er en 6-liters V12 motor med 660 hk, som kan sende den 1255 kg tunge bil fra 0 til 100 km/t. på bare 3,5 sekunder. I dag er handelsprisen på en Enzo omkring 6,8 millioner kr. uden afgift.