11-14

Efter at vi bogført hver bil film professionel kok vil minde os alle noget at være opmærksom på noget, men vi er mere end stof efter bil folie Jeg kan ikke helt huske det helt klart. I dag skal jeg reparere bilen og redigere bilen. Jeg vil kort introducere bilfolien efter indholdet af de små partnere.

bil lige havde færdige film forholdsregler

1, bilen har en soltag i bilen, især i high-speed kørsel ikke åbne et vindue i tre dage.

2, efter at bilen er færdig, er det nødvendigt at forhindre løft af vinduet inden for tre dage.

3, hvis de er opskummet film kant, til byggepladsen, der skal repareres inden for 24 timer, mere end behandlingstiden, fordi periferien af ​​tyggegummi er tør, kan filmen ikke bevæge sig uden, vil være håndtering Opret folder.

4, vask ikke bilen inden for tre dage.

5, efter vinterfilmen råder bilens skønhedsbutik professionelle rådgivere dig ikke til at løfte vinduet, vask ikke bilen inden for en uge. De forreste og bageste blokke kan tørres om cirka en måned. I løbet af dagen skal frontblokken udsættes for solen. Det er vigtigt at bemærke, at de fleste ikke kan åbnes inden for en måned efter motorvarmer tråd, fordi hvis den åbne varmetråd vil producere bobler i filmen nær varmeapparatet ledning efter vinteren, kan ikke repareres, kan føre til unødvendige tab og problemer.

6. Efter at filmen er påført, skal du deaktivere den stærke klistermærke og holde den direkte i filmen inden for en måned for at undgå delvis skrælning af filmen.

Ovennævnte indhold introducerer kort, hvad der skal lægges vægt på efter bilfolien, følgende stykke for at se bilens foliefærdige færdigheder.

Efter den automatiske film Bemærk Introduktion

Hvis bilen sker gnide beskadigede bil membran, membran reparation bilen er ret besværligt, det bruger de originale professionelle teknikere Efter at filmen er slået fra og derefter genmonteret, er filmen af ​​samme farve svær at støde på. farvefilm ekstern uden at ridse malingen bunden eller mikro-diameter under betingelser, så længe fase at blive matchet til farven film, uden aske skraber (maling) trin, medmindre malingen er ridset eller lignende af vognkassen reces.

Efter fuldstændig farveændring film anvendt i kort sigt intensiv pleje, for eksempel, kan en bil efter vask i en uge, og ikke bruge højtryksvandstråler mod malingsfilmen sømme direkte injektion; kan ikke bruges med en sådan Artikler såsom klæbemidler klæbes til overfladen af ​​filmen og tillader ikke, at overfladen af ​​filmen rengøres med en pensel, slibemiddel eller svamp med slibemiddel. Vedligeholdelse af køretøjet og også være opmærksom på filmen, for eksempel hastighed ikke mere end 1.500 o /min under polering, og kan ikke anvendes, således at de voksholdige slibemidler, ellers bilen direkte beskadige membranen.

Den mest værdig til at bemærke, at, til bilen ansigtsløftning bør overholde reglerne. Vehicle Administration for at minde privat organ farveskift er ulovligt, vil kroppen skifter farve i forhold til faktuelle spørgsmål om bilen, i henhold til de gældende registreringskrav motorkøretøjer, er andelen af ​​kroppen farveskift hvis området ikke overstiger 30%, skal du ikke håndtere bilen Skift registrering. Ændre farven areal på mere end 30%, skal det indgives på det Vehicle Administration, skal ændringen af ​​farven registreres, når bilen fabrikken oprindelige farve, eller passere bilsyn. Husk at anmode om registrering af bilændring efter ændring af hele bilfilmens farve.

Ovenstående er indholdet af bilen, der kort introduceres til de små partnere, og indholdet af bilen er lige blevet knyttet til filmen. Det kan ses, at bilfolien stadig har mange fordele, og det er stadig nødvendigt.

Forholdsregler efter bilfolie