10-12

små venner alle kender, den vigtigste bil, kan holde os sikkert, det vil sige de bremser, bilens bremsesystem, bremseklodserne er de mest kritiske sikkerhedskomponenter, alle bremseeffekt kvaliteten af ​​alle bremseklodser afgørende funktion, således at gode bremser og bilen er skytshelgen for i dag, reparere lille til at give en lille præsentation af indhold partnere er rustne bil bremser, så i hvert fald små venner Jeg vil gerne vide, hvordan rustens kvalitet på bremseklodserne i bilen er?

bil bremse pads pris

bil bremseklodser vil købe deres egen skøn 200-300, værksteder omkring 100 timer. De fleste bil bremseklodser købspris på 70 yuan til 130 yuan, men salgsprisen på sub-modeller kan Mercedes-Benz sæt af filmen blive solgt for omkring 1.600 yuan, kan Volkswagen bil serie blive solgt for 400 yuan, de fleste små partnere køber bremseklodser vil alle synes, det er en sikker brik, så vidt muligt kan købes på købte, hvilket er en alvorlig misforståelse af forbrugeren, importerede 90% af alle bremseklodser er lavet i Kina, eksport indenlandske bremseklodser produktionsanlæg tegnede sig for alle erklæret Hvor meget er procentdelen.

rustne bil bremser Bemærk: kører

For det tredje, efter fornyelsen bremser, skal være opmærksomme på at køre bremserne så hurtigt som muligt En god pasform med bremseskiven for at sikre bremseffekten.

Det meste af tiden, efter at de nye bremseklodser er udskiftet, tager det mindst 500 km helt at bære for at få de nye bremseklodser til optimal arbejdstilstand. Før dette bør det være hensigtsmæssigt at styre bilens hastighed. Når højhastigheden er høj, skal vejtilstanden vurderes for at forhindre pludselige bremser og påvirke bremsekraften. I regn og sne er det endnu vigtigere at være opmærksom på bremseforskydningen og holde afstanden. Efter

Få en ny bremseklodser, bremse proces har en svag støj er normal, hvis det efter et sammenstød forsvinder, behøver du ikke pleje. Men hvis lyden er meget åbenlyst, og varigheden er meget lang, skal du kontakte den hurtige reparationsvirksomhed for at se om kanten er slidt og producerer støj.

Brug for mere end 3 bremseklodser en ny bremseskive. Selvfølgelig, når bremseklodserne ændres, skal bilens dybdedybde kontrolleres ved brug af bilen. Hvis den når 2 mm, skal den ændres i tide.

Hvordan kontrollerer du denne dybde? Brug en tykkelse til at måle højden af ​​kanten på den nederste bremseskive. Fordi kantpositionen ikke er i kontakt med bremseklodserne, er den ikke fri for friktion. Hvis bumpen i kantpositionen når en højde på 2 mm, skal bremseskiven udskiftes.

Endelig, når du skifter bremseklodserne, kan du bede mesteren om at kontrollere, om den nederste bremsecylinderens returposition er god. Hvis bremsecylinderen, det vil sige hydraulikstemplet, af en eller anden grund ikke er korrekt returneret, vil bremseklodserne og bremseskiverne blive slidt hårdt. Tabet kan være katastrofalt på det tidspunkt.

Nå, bil reparation små serier til små partnere Introduktion af rust på bremserne så meget, mener jeg, at små partnere til at ændre bremseklodser også have en vis opmærksomhed på, hvad Jeg ved det. Jeg håber, at mine venner skal være opmærksomme på at skifte bremseklodser. Hvis du vil vide mere, skal du være opmærksom på dette websted!

Bremseskive Rustig bremsebelægning Rusty