06-24 Vejret bliver varmere og varmere. Mange mennesker tænder klimaanlægget, når de kører, så de køler ned. Men nogle ejere er meget følsomme for brændstofforbruget. De vil vide, om klimaanlægget har forskellige vindhastigheder, hvilken effekt har den på bilens brændstofforbrug? Lad os tale om dette interessante emne. Først og fremmest, fortæl dig svaret: Bilens klimaanlæggets hastighed er anderledes, virkningen af ​​bilens brændstofforbrug er anderledes, jo højere ventilatorhastighed, jo mere brændstofforbrug stiger.

Kun justere vindhastigheden ændrer ikke temperaturen på klimaanlægget påvirker ikke brændstofforbruget, du justere vindhastigheden påvirker ikke kompressoren, så brændstofforbruget er uændret, men du vind hastighed, og batteriet til at stige, store generatorer arbejde, Brændstofforbruget bliver stort, men lidt større, og brændstofforbruget som følge af temperaturjusteringen af ​​klimaanlægget er ubetydelig. Forbindelser
bilindustrien klimaanlæg vindhastighed og brændstofforbrug løst, når den automotive klimaanlæg kontakten er tændt, klimaanlæg kompressoren tiltrukket, drevet af sin motoren kører, hvad der svarer til en ekstra belastning, brændstofforbrug vil naturligvis stige. Men klimaanlæg kompressorer arbejder ikke altid, men arbejder intermitterende. Når klimaanlægget når den indstillede temperatur, afbrydes kompressoren fra motoren, og motorens brændstofforbrug vender tilbage til det normale niveau. Så hvem bestemmer driften af ​​klimaanlæggets kompressor? Figuren herunder viser klimaanlægets struktur. Der er en temperatursensor på klimaanlæggets fordamper. Klimaanlæggets kompressor styres hovedsageligt af denne sensor. Når fordamperens temperatur er højere end 4 ° C, er klimaanlæggets kompressor tændt, når fordamperens temperatur er lavere end 4 ° C, er klimaanlæggets kompressor slukket. Naturligvis, jo højere blæserhastighed, jo mere inddampningstanken strømmer gennem den varme luft, jo højere temperaturen af ​​inddampningstanken, vanskeligt at under 4 ° C, hvorefter aircondition kompressoren ville har arbejdet for at forøge motorens belastning, øget Store brændstofforbrug hvis blæserhastigheden er lav, strømmer gennem inddampningstanken lidt varm luft, temperaturen af ​​inddampningstanken snart under 4 ° C, er brudt og air conditioning kompressor, motorbelastningen reduceres, brændstofforbrug genoprettes til Normalt niveau. Derfor vil luftkonditioneringens blæserhastighed direkte påvirke bilens brændstofforbrug. Dette er det samme princip som hjemme klimaanlægget: Jo lavere temperaturindstilling er, jo højere luftvolumen og mere elektricitet.

For nogle avancerede automatiske airconditionanlæg, bruger de en kompressor med variabel forskydning, så længe klimaanlægget er aktiveret, fungerer kompressoren altid. Imidlertid ændres kompressorens forskydning til enhver tid. Jo større forskydningen er, desto større belastning og jo mere brændstofforbrug øges. Jo mindre forskydningen er, desto mindre belastning og mindre brændstofforbrug. Påvirke dets forskydning påvirkes også af ændringer i fordampertemperatur: jo lavere fordampertemperaturen, kompressoren forskydning er mindre, jo mindre belastning, jo mindre stigningen i forbruget af motoren jo højere fordampertemperaturen, jo større forskydning af kompressoren Jo større belastningen er, desto mere øges motorens brændstofforbrug. Selvfølgelig vil blæserhastigheden også påvirke fordamperens temperatur. Derfor vil blæserhastigheden direkte påvirke bilens brændstofforbrug for det automatiske klimaanlæg.

vindhastighed, den tidsenhed er bestemt en stor mængde luft gennem inddampningstanken overflade end når hastigheden er lav, vil varmen væk også mere inddampningstanken overfladetemperatur holdes på et relativt høje temperaturer, som forårsager kompressoren til at arbejde mange timer uden at afbryde lav vindhastighed, så en lille mængde vind, lav temperatur inddampningstanken, kompressor off tid bliver så lang, vindhastigheden er prisen på olie. Derfor, om det er manuel klimaanlæg eller automatisk klimaanlæg, så længe du indstiller en lavere temperatur, højere vindhastighed, vil det helt sikkert øge brændstofforbruget. Imidlertid er mængden af ​​brændstofforbrug stigning faktisk meget lille. I den varme sommer, hvorfor genere at udholde varmen for at redde dette lille brændstof? Hvordan man bruger bil klimaanlæg, hvordan man bruger det, du er komfortabel, købe en bil er ikke at tjene folk, hvis du bekymrer dig om det, så du stadig sætte det efter at have købt en bil. Bil klimaanlæg