07-31 styresystem bruger Noter 1, er det styretøj pumpe indrettet til at overveje kroppen kan ikke pumpe luft forbliver der, træffe passende foranstaltninger, hvis nødvendigt udstødning.

styresystem evakueres, generelt i udsugningsluften til olien udløb styretøj pumpe, især når motoren ikke roterer, løsnes fælles indtil olien lækkede olie stram derefter samlingen, på dette tidspunkt motoren startes, trækker omkring rattet, vil luften blive udledt til alle tanke, udledes luften gennem respiratoren;

2, styretøj retning af maskinen og pumpens olieindløbet ansøgninger særlige hydrauliske forbindelse, opmærksomhed støtte fælles passage området, bør nå op på mindst rørdiameter område krav

3, styretøj pumpetilslutninger så vidt muligt i form af en O-ringstætning, ved forbindelsesfugen ikke tillader forseglingslag. I form af fælles forsegling og styretøj pumpeindløbet og olieudløbet i form af en forsegling bør passe til vinklen af ​​den forseglende O-ring i form af valg, styretøj pumpe ansigt tætningspakning vha sammensatte tætning i form af kobber + møtrik styresystem vedligeholdelse