11-13

Xiao Bian dag at reparere små partnere til at bringe om, hvad tid til at købe en bil den billigste viden, har bilen været i vores daglige liv er meget almindelig, men vi nyder bil bringe os bekvemmelighed, men også bragt os et virvar om bilpriser, bil reparation Xiao Bian dag hovedsageligt omkring hvad tid de billigste indhold simpel introduktion, jeg håber du kan hjælpe til små partnere.

Hvad er den billigste tid til at købe en bil, da den blev indført

mid-årige og årets udgang periode

mest, den årlige midten af ​​året (Maj-juni) og slutningen af ​​året (november-december) alle har store rabatter, og prisen efter rabatten er endda undervurderet som lagre.

Når du opdaterer eller redesignet modeller

når udskiftning eller modificerede modeller på markedet kan siges, er det bedste tidspunkt at købe ældre modeller. Fordi der i denne overgangsperiode fra de gamle, producenter og distributører for at give den næste generation (eller ny) bilmarked bane vejen for de ældre modeller at rydde opgørelse hurtigst muligt, vil det være en stor salg.

Kampagner

May Day, National Day sådan en stor ferie, men også se på toppen af ​​bilen vælge biler, og derefter også i mængden af ​​gang i ferieperioden. Denne gang bilproducenter og forhandlere konkurrence, vil PK hinanden lancere en række salgsfremmende aktiviteter, såsom buy, fordelagtige øge indsatsen for at beslaglægge kunder.

Auto Shows

Som andre udstillinger er autoudstillinger også en must-have. På dette tidspunkt er det absolut værd at købe en bil. Selvfølgelig er den automatiske show, der er omtalt her, en lokal storskala auto show, såsom Shenzhen Shenzhen-Hong Kong-Macau International Auto Show.

Stor biludstilling blot et par dage på bil marked salg spænder fra 2-3 måneders forhold, kan alle producenter alle ikke undervurderes, er forpligtet til at gå hele ud. Konkurrencen hos hovedmotorfabrikken, forhandlerne og salgspersonalet kan siges at være på et varmt niveau. Med moden på det automatiske marked er drivkraften hos alle involverede parter at sælge biler og gøre deres bedste for at sælge flere biler. På grund af lokaler og tidsbegrænsninger taler kun købere og sælgere om prisen. Hvis forbrugeren har nok tålmodighed, kan de få en meget god pris.

Når du køber en bil den billigste viden introduktion

Vi har alle Auto Show i hver by, ikke kun de nuværende store byer har deres eget show, er Meget stor, arrangøren har måske ikke nok erfaring, men det er også en af ​​de bedste muligheder for bilkøbere at købe en bil til en lav pris.

Der er i øjeblikket voksende internet, tingenes internet i dag, Bilforhandler netværk kanaler mere og mere opmærksomhed, netværket af bilkøberne vælger, er også elsket af flere og flere unge mode forbrugerne .

hver 4S butikker alle har deres egne salgs opgaver, er disse opgaver salget hvert kvartal, hver måned, for at fuldføre salget opgave, i sidste ende, udgangen af ​​et kvartal, midten af ​​året og ultimo bil Det er meget nemt at forhandle.

derefter tid er en bekymring: tid til markedet for nye modeller, nye modeller netop opført denne gang, selvfølgelig, er vores fælles gavn for forbrugerne.

Der er også en 4S butik ny butik åbning, jubilæum fejringer og andre kampagner holdes, prisen vil falde.

Og så er der den 4S store-salget leder eller supervisor kommunikerer flere gange givet udtryk for en stærk vilje til at købe biler, men mere end nok penge på hånden, vil de fleste af dem får mere overkommelig.

Disse er små reparation små til at give en kort introduktion af indhold partnere om, når de køber en bil hele indholdet af den billigste. Efter at have læst indholdet af reparation efter små serier af korte, små partnere, når der ikke er nogen billigste har et grundlæggende kendskab til det, vel, Xiao Bian dag at reparere en kort introduktion til indholdet her, vi ønsker at vide mere Hvis du konsulterer mere, lad os være opmærksomme på at reparere biler og reparere små stykker.

Køb en bilkundskab Når man skal købe en bil, er den billigste