Antallet af udstødningsrøret
10-17

rigtig mange mennesker bedømme en bils ydeevne, altid afhængigt af den bageste del af standarden, at jo mere udstødningsrøret, jo tykkere udstødningsrøret, udstødningsrøret lyde mere Big, det betyder jo stærkere kraften. Nogle bilproducenter installerer endda falske udstødningsrør for at gøre deres biler mere sporty. Så hvad er bilens udstødningsrør? I dag vil jeg introducere indholdet af de små partnere til den lille bil!

啥 er en introduktion til bilens udstødningsrør

Vi skal forklare, hvad udstødningsrøret er til. Motoren arbejder ved at tage i luft, og udstødningsgassen fra motoren er udtømt, og røret, der bruges til udstødning af udstødningsgassen, er udstødningsrøret. Udstødningssystemet er primært opdelt i den første sektion, den midterste sektion, haleafsnittet og de tre dele.

Hvad er funktionen af ​​en bil udstødningsrør

bil udstødningsrøret af bil kropsfunktion, støjen dæmpning funktioner, forlænge levetiden af ​​lydpotten systemets funktion. Udstødningsrørets vigtigste materiale er rustfrit stål. For de fleste biler, fordi bilens udstødningsgas er meget stressende, når den forlader motoren, kan den genererede støj få folk til at føle sig sur. På dette tidspunkt er mufflingens vigtigste funktion bilens udstødningsrør, som er installeret indeni. Lyden reducerer i høj grad bilens støj. Hovedprincippet er at opdele luftstrømmen gennem multikanal disse shunts så kolliderer med hinanden, således at luftmængden aftager gradvist, og så videre cyklus, således at de endelige udstødningsgasser strømmer gennem udstødningsrøret af automobiludstødning, således at støjreduktionen! For at opnå effekten af ​​daglig bilstøjreduktion.

啥 er det almindelige kendskab til bilens udstødningsrør vedligeholdelse

Begyndelsen bør bemærkes for at undgå vandet i lyddæmperen. Når du kører eller vasker en bil på en dyb vandoverflade, bør du undgå at komme ind i vandet. Hvis du ved et uheld kommer ind i vandet, skal du starte motoren og lade bilen stå i tomgang i mindst 10 minutter, prøv at dræne det indre vand. I det indre af lyddæmperen og rustforebyggende olie-coating blev tilsat,

Ovenstående er hvad er at reparere små serier enkeltheder bil udstødningsrøret indført indholdet præsentationen det bil udstødningsrøret, reparation af små serier Indholdet af de små partnere introducerede tre aspekter, nemlig introduktion, funktion og vedligeholdelse af bilens udstødningsrør. Gennem ovenstående introduktion kan vi se, at bilens udstødningsrør er meget vigtig i dagligdagen. Vi må være mere opmærksomme på ham!