01-27

kobling er ikke komplet Guadang svært Symptom:

når motoren går i tomgang, er koblingspedalen trådt Selv i sidste ende, men vanskeligheder Guadang transmission gear banke. Efter knap hængende blok, ikke har lempet på koblingspedalen, at bilen har kørt eller gået i stå. Guadang kobling er ikke fuldstændig fejl kontrol sværeste:

Fjern bunddækslet af koblingen, transmission i neutral forbundet, det trin i slutningen af ​​koblingen. Brug derefter skruetrækkeren til at bevæge den kørte plade. Hvis skiven nemt kan beskrives kobling frigivelse er god, hvis ikke flytte til side, der er beskrevet kobling er ikke komplet.

Guadang kobling er ikke komplet fejlfinding sværeste: 1, som består af kontrol af koblingspedalen slagtilfælde er for stor, og justering. 2. Kontroller, om separationshåndtaget er konsistent eller ikke for lavt.

toggle gaffel adskilt i bilen, den forreste ende af lejets indvendige adskillelse let mod endefladen af ​​separering løftestang, rotation af koblingen view en uge, hvis den indre ende af udløserarmen kan ikke samtidig berører frigivelsen lejet og , hvilket angiver, at højden af ​​adskillelseshåndtaget er inkonsekvent og skal justeres. Hvis afstandshåndtagets højde er konsistent, og adskillelsen stadig er ufuldstændig, skal du kontrollere gearhøjden. Hver adskillelse overført til at udnytte den samme højde, hvis fuldstændig adskillelse, hvilket indikerer, at den oprindelige justeret forkert eller slides selv. Efter adskillelse justering håndtag, skal du justeres gratis rejse for koblingspedalen. ejede
Finishing materialer
Vedligeholdelse af køretøjer Technology Network
3, hvis den ovennævnte justering af den normale, stadig ikke helt adskilt, er det nødvendigt at fjerne koblingen

kontrol drevet plade er monteret baglæns, hvis den aksiale bevægelse vanskeligheder, de vigtigste drevne plade uden vridning, adskillelse løftestang skrue er løs, den flydende pin er slukket. (Se øvre)
kobling kobling er ikke komplet svært Guadang