BRØNDBY (Ekstra Bladet):- Sådan vender man hjem til Vestegnen!

Selv stadionspeakeren på Brøndby Stadion havde svært ved at styre begejstringen, da Johan Elmander torsdag aften scorede i sit comeback på Vestegnen.

Den 33-årige svensker fik i sin første kamp tilbage i de gamle rammer glæden frem på tribunerne. Og i speakerboksen.

Se også: Ny Brøndby-stjerne: Her rammer jeg topformen

I det 32. minut af testkampen mod engelske Bolton fik han bolden i højre side og sparkede den ind bag en overrasket Andrew Lonergan til en 1-0-føring til Brøndby.

Det var så også det absolutte højdepunkt i sommerkampen, som sluttede med 1-1.

Michael Falkesgaard pillede et straffe undervejs. (Foto: Jonas Olufson)

Brøndby var bedst i 1. halvleg, og det var tydeligt, at de blå-gule var længere fremme i forberedelserne end den engelske modstander fra The Championship.

Brøndby havde et solidt overtag, men problemer med at skabe de åbne muligheder.

Se også: Sådan stiller Brøndby op i aften

Elmander var tæt på med et hovedstød midt i halvlegen, og det blev da også den velspillende svensker, der åbnede scoringen, inden han planmæssigt lod sig udskifte i pausen.

Bolton havde kun én mulighed i 1. halvleg. Men den var til gengæld stor. Martin Ørnskov begik straffespark i halvlegens sidste minut, men Jermaine Beckford sparkede svagt forbi, så Brøndby kunne gå til pause med en fortjent føring.

To minutter efter pausen var den væk. Riza Durmisi begik straffespark, og denne gang straffede Bolton Brøndby. Craig Davies hamrede bolden ind bag Michael Falkesgaard til 1-1.

Samme Davies var tæt på at score kort efter, men hans afslutning endte i sidenettet.

Bolton var bedre med i 2. halvleg, men Ariel Nuñez burde have sørget for en ny Brøndby-føring. Elmander-afløseren tøvede for længe, da han ellers blev spillet fri efter en times spil, og heller ikke Simon Makienok havde nogen stor dag i front.

Brøndby-tilhængere fik dog alligevel lov at juble én gang mere, men ikke over et mål. Mikkel Thygesen blev skiftet ind i det 61. minut og fik aftenens næststørste bifald i 1-1.

Se også: Brøndby forfremmer 16-årigt talent

Det største gik naturligvis til Johan Elmander. Sådan vender man hjem til Vestegnen.